Nederlands
English
 
Van uw klachten afhelpen
Onze missie is u zo snel mogelijk te herstellen van uw ziekte, zodat u weer kunt genieten van het leven. Samen met onze patiënten streven we altijd naar het hoogst haalbare. Het vertrekpunt is niet de röntgenfoto's, MRI's of andere onderzoeken en niet geslaagde behandelingen, maar de Spier-gewrichtologie.
De Feiten van onze Doctors
  1. Je kunt lichamelijk, mechanische problemen (niet goed werkende lichaamsdelen) niet oplossen met chemische middelen, en verwacht zeker geen blijvend resultaat.
  2. He langer u wacht met behandeling, des te erger wordt het probleem, gaat uw lichaam op een nadelige manier compenseren en ontwikkeld u arthrose.
  3. Voor de Conger Spier, de spier die de lichaamshouding controleert, is er geen verschil tussen lang zitten en lang voorover buigen.
  4. Probeer eerst een niet-chirurgische ingreep voor behandeling van de oorzaak, en daarna een operatieve ingreep om het effect van de oorzaak weg te nemen.
  5. Datgene wat te zien is op een MRI-scan of foto, is niet altijd de echte oorzaak van het probleem, vaak is dit een gevolg van het echte probleem. Hoe vaak klagen mensen na een hernia-operatie, dat ze nog een hernia-operatie, knie- of heup-operatie moeten ondergaan? Dit komt omdat de echte oorzaak nooit verholpen is.
  6. Wat voor soort spieren heeft u nodig om van de pijn af te zijn? klik hier

Als specialist, zien we liever 100 nieuwe patiënten één keer, dan één patiënt 100 keer!

En dat is de leidraad van de praktijk

Made on
Tilda