Nederlands
English
 
Biografie van Dr Conger
DOCTOR VAN HET JAAR - 2020
DOCTOR VAN DE TOEKOMST - 21E EEUW
Op de middelbare school in New York werd de Doctor gekozen tot muzikant van de klas. Vanwege dit talent studeerde hij ook aan de wereldberoemde Eastman School of Music in Rochester New York. Op zijn 18e was hij een professionele muzikant. Kort daarna kwam hij tot de conclusie dat muziek niet zijn echte passie was. Daarom besloot hij wetenschap te gaan studeren. Daarnaast begon hij met body-building.
Dr Conger begon zijn opleiding en carriere niet, omdat zijn ouders en andere familieleden ook medici waren. Hij volgde zijn eigen pad, geboren uit de behoeft voor hemzelf! Hij vond geen antwoorden op zijn vragen en problemen bij ostheopathie, dokters of specialisten in zijn omgeving (één van de beste medische opleiding en ostheopathie opleiding van Amerika). Hij zocht daardoor zelf naar de antwoorden en hij slaagde daarin. Gebruik zijn unieke proces, diagnostiek en behandelings-technieken voor je eigen klachten en los deze problemen voor altijd op!
"Dr Conger begon zijn opleiding en carriere niet, omdat zijn ouders en andere familieleden ook medici waren. Hij volgde zijn eigen pad, geboren uit de behoeft voor hemzelf!"
Door deze sport ontwikkelde de Doctor klachten aan zijn rug, benen en schouders. Hij ging naar verschillende artsen, orthopedische chirurgen, osteopaten en therapeuten. Maar niemand kon hem van zijn klachten afhelpen. Daarom verdiepte hij zich in zijn klachten en beetje bij beetje kwam hij er achter wat hij mankeerde. De Doctor besloot een officiële opleiding te volgen die hem in staat zou stellen mensen met dezelfde en vaak voorkomende problemen te genezen. Met body-building had de Doctor dezelfde klachten ontwikkeld die veel mensen krijgen door bijvoorbeeld hard werken, lang zitten, bukken, een ongeluk en zwangerschap.

Zijn vader had dezelfde klachten die hij al ontwikkelde als body-builder op de leeftijd van 20 jaar. Maar de Doctor wilde niet afgekeurd worden. Uiteindelijk voltooide hij zijn opleidingen. de Doctor heeft drie verschillende graden behaald. Een doctoraal in chiropractie, een bachelorsgraad in menselijke biologie, een medegraad in wetenschap en diploma's voor radiologie en radiografische interpretatie.


En tenslotte functionele geneeskunde certificatie: het zoeken naar de werkelijke oorzaak van uw probleem – pijn. Conger heeft 5 jaar lang, samen les gehad met Dr Jeff Spencer, de chiropractor voor Lance Armstrong en Tiger Woods. Beide studeerden Cum Laude af en omdat beiden tijdens hun gezamelijke studieperiode dezelfde vaardigheden ontwikkelden, trekken ze beide wereldatleten, bekende acteurs en andere bekende personen aan. Dr Spencer is nu gespecialiseerd in laser therapie en Dr Conger is gespecialiseerd in de Conger Spier.
U krijgt van deze doctor, in Eindhoven dezelfde zorg als een bekend persoon, zoals Mel Gibson, Lance Armstrong of Tiger Woods. Nu, op 46-jarige leeftijd, is hij een topspeler bij de basketbalvereniging van Best. De Doctor staat op die lijst tussen basketbalspelers van gemiddeld 20 jaar. Met zijn 46 jaar is dat een prestatie. Hij reikt dan ook graag elk jaar de Spier-gewrichtologie Trophy uit aan een individuele sporter.

Hij kan dit allemaal doen omdat hij het probleem heeft opgelost. Dit probleem leidde ertoe dat zijn vader en bijna hijzelf niet meer in staat waren te werken en recreatief te sporten. Zijn vader leed jarenlang aan rugklachten de Doctor besloot niet te lijden, maar de ziekte te verslaan en met succes! En daarom wil hij u net als Mel Gibson, bekende sterren en vele topatleten helpen te genezen.

Lees de ervaringen van echte patienten en V.I.P's (klik aan).

Klik op deze link om de persoonlijke Facebook-pagina van Dr. Conger te bekijken:
Made on
Tilda