Nederlands
English
 
ARTIKELEN
Dr. Conger brengt zijn best-basketbalteam naar de eerste divisie en zijn patienten naar de pijnloze divisie
Eindhoven - Dr. Ronald E. Conger is een Amerikaanse chiropractor, die met een eigen onderzoek een doorbraak heeft geforceerd in zijn vakgebied. Hij boekt veel succes met zijn behandelmethode waardoor de grootsen der aarde, zoals Mel Gibson tot zijn klantenkring behoren. Nu is deze Dr. beschikbaar voor iedereen, want hij houdt praktijk in het Medisch Centrum.

Ronald E. Conger is al twintig jaar werkzaam als chiropractor. Zijn behandelmethode is uniek in Nederland Als enige deed hij onderzoek naar de Conger Spier.

Volgens Conger is deze spier veelal de oorzaak van lichamelijke klachten aan de rug, heupen, knieën, omdat het de enige spier is, die in verbinding staat met de tussenwervelschijven van de lumbale wervelkolom en het bovenbeen. De spier kan de oorzaak zijn van een slechte of goede houding, van pijn of geen pijn. Iedereen met rug-, been-of nekklachten kan bij Conger terecht, want hij houdt praktijk in het Medisch Centrum Eindhoven. Conger onderzoekt de Conger Spier, de rug, nek, heupen en knieën. Om de klachten goed te behandelen, geeft hij eerst een lichte massage om de spieren en botten voor te bereiden op de chiropractische behandeling.

Voor een consult is geen verwijskaart van de huisarts nodig en de behandeling wordt grootendeels vergoed door de zorgverzekeraars.Chiropractie valt onder natuurlijke geneeswijzen. Conger is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Chiropractoren.
Conger is dagelijks bereikbaar via tel. 040-2369381. Wie wil kan een gesprek en onderzoek aanvragen.

Made on
Tilda