Nederlands
English
 
Conger Spier ziekten
Neuropathie behandelen
We behandelen Neuropathie en Circulatie patiënten die de volgende pijn en symptomen kunnen omvatten:

  1. Pijn in de benen/voeten en handen
  2. Tintelingen in de benen/voeten en handen
  3. Brandend gevoel in benen/voeten en handen
  4. Zwetende voeten en handen
We hebben duizenden mensen uit heel Nederland naar een meer pijn vrij en vervullend leven geholpen. We zijn erg trots op onze hoge patiënttevredenheid van 90% voor de patiënten die onze Neuropathie Relief Program volgen En dat vaak al binnen twee weken.
Onze behandeling voor neuropathie is niet-chirurgisch en zal neuropathie verlichten in uw handen en uw voeten of benen. U hebt eindelijk perifere neuropathie reliëf met deze revolutionaire neuropathie behandeling waar het verschil kan worden gevoeld in slechts één behandeling.

Uit ervaring hebben onze patiënten veel pijn en frustratie vanwege hun neuropathie. Ze hebben te horen gekregen dat er niets gedaan kan worden voor hen, zij zijn behandeld met verschillende krachtige verslavende medicijnen die niet helpen of gaf ze ongemakkelijke bijwerkingen. Hun aandoening worden vaak erger of zij overwegen injecties of operatie met angst voor slechte resultaten. Ze zijn bang voor de lange termijn effecten van neuropathie, zoals meer pijn, verlies van evenwicht, en de noodzaak van loophulpmiddelen en in extreme gevallen amputatie.


Ik adviseer u onderstaande patiënt ervaringen te lezen, zodat je een idee hebt hoe effectief en serieus we neuropathie en uw gezondheid nemen. Zodra je dat gedaan hebt, raad ik je aan ons kantoor te bellen op 0402433571 en vraag om een afspraak met Dr. Conger. Als u besluit om een afspraak te maken zal de assistente van Dr. Conger zal een consult voor u reserveren. Het maken van deze afspraak is de enige manier voor ons om te zien of u een kandidaat voor onze Neuropathie Relief Program bent. Kom naar onze praktijk voor uw evaluatie dit zal de eerste stap zijn in de richting van het verlichten van uw pijn. We weten hoe we neuropathie behandelen en we weten hoe u te helpen bij het verlichten van uw neuropathie symptomen. Geef ons vandaag nog de kans om u te helpen bij neuropathie Relief!


Miraculous breakthrough in the treatment and cause of neuropathy and other circulation problems in the legs and hands
Neuropathie behandeling update: De onderzoeken van Dr. Conger hebben geleid tot de hypothese dat de oorzaak van neuropathie niet (in de begin) in de zenuwen zit, maar in de opbouw van giftige stoffen in de omgeving rond de zenuwen. Deze giftige stoffen irriteren de zenuwen. Die pijn, tintelingen, gevoelloosheid, brandend gevoel is het gevolg van deze giftige stoffen en als die niet goed verwijderd wordt, dan is de kans groot dat er uiteindelijk zenuw beschadiging optreedt.

Deze theorie heeft geleid tot een nieuwe soort behandeling die Dr. Conger uitvoert. Deze giftige stoffen worden verwijderd uit de delen van het lichaam voordat ze daadwerkelijk beschadigingen van de zenuwen veroorzaken. Als u of iemand die u kent lijdt aan deze pijnlijke aandoening, zorg er dan voor dat u of zij een afspraak maakt voor een gesprek op de Spiergewrichtologie in Veldhoven om meer informatie te krijgen over deze nieuwe behandeling van neuropathie.
Echte Patiënten Verklaringen
Been / voet bespaard van amputatie door Dr. Conger:
Kunt u zich voorstellen dat u uw been verliest? Hoe zit het met u als u uw beide benen moeten missen? In onze praktijk hebben we twee verschillende patiënten gehad, waarbij ze allebei al een beenamputatie hebben gehad en daarna moest het andere been er ook af. Toen kwamen deze patiënten naar Dr. Conger (beide met nog een been over) en Dr. Conger is erin geslaagd om het been dat over was, bij beide patiënten handmatig (macroniveau) te besparen van amputatie.
Kunt u zich voorstellen dat u uw been verliest? Hoe zit het met beide benen moeten verliezen?

In onze praktijk hebben we eerder verschillende patiënten gehad, waarbij ze al een beenamputatie gehad hebben en de ander moest er eigenlijk ook af. Toen kwamen deze patienten naar Dr. Conger en hij is erin geslaagd om het been dat over was bij de patiënten handmatig te genezen (macroniveau).

Om dit succes met andere neuropathie en circulatie problemen patiënten te delen en te helpen - Heeft Dr. Conger zijn procedures nu uitgebreid. Door middel van vibrocool (www.vibrocool.nl) en ook daarbij advies van dieet - voeding supplementen. Dit verbeterd de voortgezette behandeling op zowel de macro- en microniveau en de beste mogelijke kans op herstel of verbetering van de volgende ziektes: alle soorten neuropathie, verstopping van de circulatie in de benen, en zeker pijnlijke benen en voeten, enz.

Als we beenamputaties kunnen stoppen, dan kunnen we u zeker helpen bij neuropathie problemen, voordat het zover komt.

Made on
Tilda