Nederlands
English
 
ervaringen
Extreme ervaringen
★★★★★ (25)
Herman Otte
Hello mister Conger/ hello Ron,

Less than a year ago, I couldn't imagine that I would stand on the top of europe in Zwitserland.
Here I stand on the height of 3,6 kilometers (11.812 feet) on the Jungfrau.
In december 2013 de result of research in the hospital was 2 neck hernia's and a worn vertebra.
I had endless sleepness night for weeks and stopped my sportactivities immediately. According to the surgion immediate medical intervention was necessay. But only one hernia could be corrected. In my opinion no option, indeed would it relief me from all my complaints?
The surgion could not give any garantees. Which made me decide to deepen in other options.
Then I found you!!! After 5 treatments I slowly started hiking and biking again. 2 months later I already did cardiotraining again and at this moment I'm almost back to the level I was accustomed. I easily cycle 60 kilometers in distance and I can hike 25 kilometers in 4 hours.
I'm aware of the fact that I have to change my lifestyle more or less, but (als you say) "I've my life back again"!!!! This is all due to you.....

Thank YOU! Herman Otte
Yvonne Bejas
Beste specialist Conger,

Uzelf en uw assistente hebben mij al na mijn eerste bezoek gevraagd om iets in uw boek te schijven over mijn ervaringen.
Het heeft even geduurd omdat ik eigenlijk nog steede met de angst in mijn achterhoofd loop dat 'de oude pijn' zoals ik ze omschrijf weer terug komt.
ongeveer 4 weken gelden las ik via een link op facebook waar mijn man mij op wees voor het eerst over de iliopsoas en spiergewrichtologie.
Dit verhaal paste bij mijn klachten die ik al meer dan drie jaar heb, hevige pijn in mijn onderrug, nek en vaak hoofdpijn. Lopen ging moeizaam, zelfs met behulp van een stok of rollator leek het meer op voortslepen dan lopen. Ik nam de nodige morfine tabletten om het enigzis dragelijk te houden. Als ik niet zo'n lieve man en kinderen gehad zou hebben, had ik niet zelfstandig kunnen blijven worden maar was mijn lot waarschijnlijk een verzorgingshuis geworden. En dat al op 44 jarige leeftijd. Dit alles zorgde ervoor dat ik 100% afgekeurd werd voor mijn werk dat ik met hart en ziel deed.
De regulier medische wereld en ook allerlei therapeuten en psychologen wisten niet wat ze met mij aan moesten. Ze konden geen logische verklaring voor mijn klachten vinden. Hun conclusie: "er was met mij iets geestelijk niet in orde!"
Ik heb dit nooit kunnen accepteren, ik ben niet gek was wat ik altijd dacht, ik weet toch wat ik voel, en is in mijn lijf wel degelijk iets mis!!!!!
Sceptisch maar ook hoopvol kwam ik de eerste keer bij u.
Ik zie nog steeds voor me hoe ik u spontaan na mijn eerste behandeling om de nek vloog, overspoelt door allerlei emoties en dankbaarheid want ik kon gewoon lopen en had geen "oude pijn" meer.
Mijn naaste omgeving kon het eerst ook niet geloven maar ze zien gelukkig dat het beter met me gaat.
Ik ben er nog niet; Mijn hele lijf moet weer langzaam normaal gaan functioneren en ook de morfine moet ik langzaam afbouwen. Maar dat maakt me allemaal niet uit. Ik volg alle adviezen en oefeningen die u mij meegeeft op omdat ik er alle vertrouwen in heb dat het met mij weer goed gaat komen.
Dankjewel specialist Ron dat u mij en mijn gezin ons leven terug gaf.
Yvonne Bejas

Anne Mulders
Ruim 3 jaar geleden raakte mijn voet bekneld tussen een rijdende stoomtrein en het perron.
Toen mijn voet na ca 1,5 minuut weer bevrijd was had ik geen gevoel of kracht meer in mijn been.
Na 1 dag kwam er wat kracht terug, maar bleef een stuk lopen van de bank naar de keukene een hele reis..
Op dat moment waren onze kindjes net 4 en 2. Hulp kreeg ik niet, want ik had immers een gezonde man(die 6 dagen werkte!) aldus de gemeente.
Toen begon ik aan een lange reis door de medische wereld. Ik bezocht diverse fysiotherapeuten, ging 3 maanden naar een revalidatiecentrum, bezocht cranio-sacraaltherapeuten, osteopaat en ook diverse soorten alternatieve therapie, zoals accupunctuur. Maar niemand kon me helpen en ik moest mijn leven in een rolstoel gaan accepteren. Na bijna 3 jaar hoorde ik iets over een wonderarts voor ruggen en heupen en maakte een afspraak.
Ik werd meteen vriendelijk en professioneel geholpen en er kwam weer hoop. Dhr. Conger constateerde dat ik ruim 10 cm scheef stond en zette mijn heupen recht. Na de 2e behandeling liep ik al niet meer met krukken!!
En inmiddels na 10 behandelingen heb ik al 2,5 km zelfstandig gelopen, gerend en zelfs al met mijn kindjes geschaatst. Alleen al het feit dat ik mijn kinderen weer een hand kan geven of naar ze toe kan komen als er wat is, heeft me zo gelukkig gemaakt en ben Dhr. Conger en zijn lieve vriendelijke assistentes eeuwig dankbaar!
Ze hebben mij en mijn gezinnetje weer ons leventje terug gegeven. Dat is in woorden niet uit te leggen
Anne Mulders
Alesander S
Pitcher van de Cincinnati Reds.
Beste specialist Conger,
Als professioneel honkbalspeler voor de Cincinnati Reds in de USA
en lid van het Olympisch honkbalteam voor Nederland heb ik afgelopen seizoen erg veel hinder ondervonden van
een enkelblessure.Alhoewel ik bij diverse fysiotherapeuten in behandeling ben geweest, is het probleem nooit echt opgelost en bleef ik hinder ervaren tijdens het sporten. Via aanbeveling ben ik bij u gekomen en na 3 behandelingen van u kan ik nu stellen dat mijn enkel weer als vanouds functioneert en ik in staat ben
weer voor de 100% te trainen en te spelen.Ik ben u daar erg dankbaar voor en wilde u dit graag laten weten.
Met vriendelijke groet: Alesander S
Pitcher van de Cincinnati Reds.
Tonnie
Begin vorig jaar kreeg ik veel last van mijn schouder, ging naar de huisarts en die constateerde dat ik een slijmbeurs ontsteking had. Na die niet te helpen medicijnen kreeg ik tot 2x toe een injectie in mijn schouder, dat hiepl echter niet zodat ik bij de specialist in het ziekenhuis kwam daar had ik weer tot 2x toe een injectie gekregen zonder er baat bij te hebben. er werd voorgesteld om te opereren. op dat moment (net op tijd) hoorde ik van een kennis over de praktijken van Specialist Conger.Ik kwam bij hem, onderzocht mij en zei dat ik geen slijmbeurs ontsteking had maar dat mijn bekken scheef stonden. na 8 a 9 behandelingen was i geheel genezen. Nu ruim een jaar later heb ik nog steed nergens last van. SpecialistConger bedankt en ik weet zeker dat U nog veel mensen kunt helpen. Groetjes Tonnie
Jeanne van T.
Beste rugspecialist Conger, Lans deze weg wil ik rugspecialist Conger heel hartelijk bedanken met het goede resultaat en de prettige benadering.

Een jaar ben ik bezig geweest om van mijn rugklachten en scheefstand af te komen. Ik ging om de 4 weken door mijn rug en was dan weer weken bezig om op de been te komen. Ik ben begonnen bij een fysiotherapeut, Osteopaat en een Chiropractor. Via de huisarts ben ik terecht gekomen in een revalidatiecentrum. Ik werd daar behandeld door een fysiotherapeut, ergotherapeut, maatschappelijk werk en psycholoog. Daar geven ze aan dat ik nog regelmatig door mijn rug zou gaan en ook dat ik moest leren de pijn en scheefstand in mijn rug te accepteren. Toen ik via een kennis de website zag van rugspecialist Conger, had ik meteen het gevoel dat hij mij kon helpen.

Maar zou het nu echt de juiste behandeling zijn? Na 1 behandeling was mij scheefstand al verbeterd. Nu na 7 behandelingen bij rugspecialist Conger loop ik helemaal recht en heb ik bijna geen rugklachten meer. Ik kan weer genieten van de dagelijkse dingen. Als mensen vragen hoe ik van de rugproblemen ben af gekomen, zal ik ze zeker naar U doorverwijzen. Ook ga ik nog tijdschriften benaderen om U behandeling aan te prijzen. Nog heel hartelijk bedankt. Hartelijke groeten, Jeanne van T.
Tonny L.
Lieve rugspecialist Conger,

Bij dezen laat ik u weten hoe groot mijn bewondering is voor u als specialist en als mens.
Als ik terugkijk op mijn leven en vergelijkingen maak met de artsen, specialisten en therapeuten die ik de afgelopen jaren heb ontmoet constateer ik dat er heel veel mis is in de
reguliere gezondheidszorg, en het tijd wordt dat de natuurlijke geneeswijze tot ieder mens door gaat dringen. Dat het kaf van het koren gescheiden wordt en de reguliere- en natuurlijke geneeskunde hand in hand gaan.

Dit alles kan zoveel pijn en verdriet verminderen.Zo'n 4 jaar geleden kreeeg ik plotseling hevige pijn aan mijn rechter voet. De pijn was ondraaglijk. In eerste instantie denk je'het gaat wel weer over'maar niets was minder waar. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Verdere details wil ik u besparen. Niets hielp totdat ik bij u (via een hele bijzondere weg) terecht kwam.Na de eerste behandeling was de pijn uit mijn voet verdwenen. Ik wist niet wat me overkwam toen ik de ochtend erna opstond en mijn voet plat op de vloer kon zetten.
Een hele tijd heb ik rond gelopen in mijn huis, vol verbazing, dat ik gewoon weer kon lopen. De tranen stroomde over mijn gezicht. Nu, terwijl ik dit schrijf, heb ik 4 behandelingen bij u gehad. Mijn lichaam is gecorrigeer maar moet nog wel wennen aan de nieuwe situatie.De pijn in mijn voet heb ik niet meer gevoeld, hoewel ik de voet nog wel voel vanwege het oprekken van de spieren.Heel, heel dankbaar ben ik dat ik op deze natuurlijke manier mag genezen. Dat ik mijn voet kan behouden zoals hij was, en de zenuw niet weg hoef te laten spuiten.

Mijn linkervoet functioneert sinds 1990 door een medische misser veel minder. Hierdoor is alles ontstaan.Door de grote kennis, en wijsheid van de 'chiropractie' die u bezit, specialist Conger, en niemand die u kan afnemen! Ben ik verlost van een immers verschrikkelijke pijn.Ik ben u zo dankbaar en hoop dat u nog veel mensen mag genezen. Als ik zie met welke gedrevenheid, passie en liefde u uw werk doet, zie ik een enorm bijzonder en speciaal 'MENS'. Ik wens u al het goede en groet u in liefde,
Tonny L.
A.
Zo'n 8,5 jaar ben ik al rugpatiënt, terwijl ik pas 29 ben. Ik ben in 3 ziekenhuizen onderzocht, alleen zeiden ze niks aan te kunnen doen. Alleen therapie. Deze heb ik natuurlijk gevolgd op advies van deze "doktoren".
Alleen zonder resultaat. Tussentijds ben ik van werk veranderd van wege deze klachten en heb ik diverse malen thuis gezeten toen hoorde ik van Specialist Conger. Hij toonde een verschil van! 10cm aan in min heupen.
Na 3 behandelingen was bijna alles eruit. (verschil was nog 1 a 2 centimeter) Met tussen pauzes van 8 weken ben ik geheel vaak pijn vrij. ik voel me weer 29! Ik weet dat alles goed komt!
Bedankt voor jouw vakmanschap!
Elly De W.
Jarenlang last gehad van mijn rug bijna al die jaren therapie gehad, alles hielp maar even, na 6 keer SpecialistConger te gaan ben ik genezen. Ik was 8 cm schuin bekkenverschil 8cm. Na de 2e behandeling was ik al recht. Voor mij nooit geen andere therapie meer! Geweldig hij is goed! Bedankt Specialist Conger ik hoop dat hij in Nederland blijft Elly De W.
Dhr K.
Beste rugspecialist Conger Na een 4 à 5 behandelingen ben ik ervan overtuigd dat u er zeker verstand van heeft. Het heeft bij mij goed gewerkt. Groetjes Dhr K.
Adrie B., van der P
In 1989 ben ik zijwaarts aangereden en binnen een jaar daarna had ik een frontale botsing. Gevolg whiplash. zo'n 14 jaar lang heb ik fysiotherapie gehad met wisselend resultaat. maar met mijn whiplash viel redelijk mee te leven. Tot zo'n 3 jaar geleden. na een periode van overbelasting op mijn werk (basisonderwijs) ging het helemaal verkeerd, hevige hoofdpijnen. Zo'n beedje iedere week migrane, pijn tussen mijn schouderbladen, pijn in mijn nek en knieën, oorsuisen, duizeligheid, en dit zij nog niet eens al mijn klachten. (soms kon ik bijna niet meer praten van de pijn in mijn nek, of zat ik misselijk van de pijn op de fiets) Na maanden thuis zitten, Cranio sacrak therapie een revalidatieprogramma bij een revalidatie centrum en weer fysiotherapie had ik wel geleerd veel beter naar mijn lichaam te luisteren, maar had ik nog zoveel pijn dat ik maar maximaal 3 uur per dag belasbaar was en de rest van de tijd op de bank doorbracht. Tot ik in de Volkskrant een advertentie over SpecialistConger zag! Nu, na zo'n 8 behandelingen, zijn van al mijn klachten nog maar 2 over! Ongelovelijk! Ik weet zeker dat zonder Specialistconger's behandelingen, visie en adviezen, mijn lever er heel anders uit zou zien. Er zijn zelfs momenten waarop ik helemaal geen pijn meer heb. Niet alleen is mijn lever (suciaal en emotioneel) véél beter geworden, maar ook zijn nog verdere problemen voorkomen. ( zo is de pijn in mijn knieën door beginnnede artrose door mijn scheefstand afgenemonen in plaats van toegenomen). Alle lof voor SpecialistConger dus! En voor wie dit leest, stuur iedereen met (ernstige) nek, of rugklachten naar Specialistconger! Adrie B., van der P
Martin V.
Vandaag 27 juli 2006 zou ik een arthrose operatie moeten ondergaan aan mijn linkerschouder. SpecialistConger behandelde mijn schouders 2 maal en de operatie kon ik afzeggen. Mijn Rug pro Hemen (n.a.v. ziekte can scheuermanu) Hoorden voor 't eerst in mijn leven vakkundig aangepakt / behandelt. Ik ben 'n man gelukkiger dan te voor. Ik had alle vertrouwen in deze vakman. Dank u wel Specialist Conger, Martin V.
Cor B.
Beste Rugspecialist Conger
In 2003 is bij mij een hernia geconstateerd. Ik heb veel behandelingen gehad in België, want in
Veldhoven (M.M.C.) praten ze van opereren. IN België heb ik vele spuiten in mijn rug gehad
(pijnbestrijding). Dan was ik weer even van de pijn af. Maar maanden later kwam de pijn
weer terug. In 2005 8dec ben ik in België geopereerd. Ze hebben de hernia weggehaald
tussen L4 en L5 en vastgezet. De uitstraling in mijn been was weg, dat was een goed teken,
maar in mijn rug bleef ik pijn houden. Toen weer terug naar de Fysio. Dat deed ook niets af.
Toen lazen we over Specialist Conger. Ik heb nu 3 behandelingen erop zitten en heb bijna geen pijn meer.
Ik dank U hiervoor. Cor B.
Monique de B.
Ik ben al vanaf begin april onder behandeling in een ziekenhuis in Amsterdam, omdat ik eind maart een kop/staart botsing met de auto heb gahad waarbij mijn knie klem heeft gezeten.
Na plus minus 3 weken kreeg ik tintelingen in mijn bovenbeen en veel pijn in mijn lies
aan de voorkant. Na 3 orthopedische chirurgen en 2 neurologen bezocht te hebben kan ik alleen maar heel veel zware pijnstillers slikken om zo de dagen, weken, maanden door te komen.
Zelfs fysiotherapie zagen het niet zitten om mij verder te behandelen want ik gin steeds
slechter lopen. Het maakte niet uit of ik lag, zit, stond de pijn was verschikkelijk en alle artsen
zeiden wij weten niet waar het vandaan kom, alleen maar pijnstillers maar geen oplossing.
Door mijn schoonzus Joze ben ik naar de afspraak die zij voor mij bij SpecialistConger op zaterdag 21/7/07 om 14:00 uur gemaakt had toch gegaan maar echt ik dacht natuurlijk weer een dokter die gaat vertellen hopeloos!! Maar hij heeft mijn klachten doorgenomen en heeft mij plus minus 10 minuten behandeld en toen ik van de behandelbank af kwam was mijn pijn weg, ongelofelijk een wonder! Ik ben vandaag voor de 2e behandeling geweest en ben voor mijn gevoel genezen.
Ongeloofelijk je loopt 4 maanden te gillen van de pijn en nu door SpecialistConger is de pijn
geheel weg!
SpecialistConger Bedankt! Super! Veel succes.
vriendelijke groet Monique de B.
P.S. Zelfs de chirurg heb ik een folder gebracht!
Jan H. Lieshout
Na enkele jaren onder behandeling bij diverse chiropractors, ben ik via de assistente van mijn huisarts in contact gekomen met rugspecialist Conger.
Hoewel ik een totaal versleten heup heb, ben ik door de behandeling van rugspecialist Conger praktisch pijnloos en is een heupoperatie niet nodig.
Mijn dank aan rugspecialist Conger.
Jan H. Lieshout
Stein Kuiper
Beste Dr Conger, Ik loop al 30 jaar rond met rugklachten en heb al veel chiropractors, manueel therapeuten en andere "bottenkrakers" versleten. Vaak kregen ze mijn rug niet los, vanwege de hoge spierspanningen, of doordat ze te ruw te werk gingen. Uw aanpak en techniek voelt zo professioneel aan dat ik me goed durf te ontspannen, waardoor u mijn gewrichten met gemak en zonder pijn loskrijgt.
Ik ben naar u toegekomen nadat ik door zelfdiagnose tot de conclusie was gekomen dat mijn ilio-psoas verkrampt was en mijn problemen veroorzaakte. Heel erg goed da u zich hebt gespecialiseerd in het behandelen van deze spier. Ik ben ervan overtuigd dat hij de oorzaak is van veel problemen.
Op het WK kogelstoten heb ik goud gewonnen en zonder uw behandelingen was dat zeker niet gelukt. Na behandelingen kon ik meteen weer trainen i.p.v met pijn thuiszitten. Van al mijn behandelaars bent u duidelijk de beste! Bedankt! Stein Kuiper
Eugene
Heb vanaf 1995 rugklachten, uiteindelijk een operatie gehad waarbij mijn l5 en s1 vast zijn gezet doormiddel van een spondylolisthesis. Is 2 jaar even goed gehaan daarna kwam de pijn weer terug in de onderrug na dag in dag uit daarna met oijn hebben te gelopen en de hele apotheek aan pijnstillers ghead te hebben, wat niet meer hielp, kwam ik op het eidnstation de prijnbestrijding. 2 Spuiten per jaar die per spuit hooguit 2 maanden hielpen. Voor de rest van de 8 maanden leven met pijn jaar in jaar uit. Tot is op een avond op internet bij rugspecialist Conger uit kwam. En dacht: baat het niet dan schaadt het niet, gelijk na de eerste behandeling 40% minder pijn en daana nog 5 behandelingen gehad. En nu zo goed als prijn vrij wat ik nu nog voel kan ik niet meer onder de pijn rekenen, is een nieuw gevoel wat ik niet ken. rugspecialist Conger Bedankt Eugene
Gildo en Rian
Geachte Heer Conger
Mijn man heeft verschillende behandelingen gehad en met resultaat bij u.
Er zaten aders verstopt in zijn been en is onder behandeling bij Dr B (mmc Veldhoven). Na 3 behandelingen bij Specialist Conger was de doorbloeding al veel beter in zijn been: hij had weer een warme voet.
Wij waren heel blij.
Vandaag moesten we nog naar Dr. B, hij is vaatchirurg. Wij waren natuurlijk benieuwd naar dit resultaat van specialist Conger. En jawel Dr. B zei; de doorbloeding is veel beter.
Dus specialist Conger wij zijn u héél dankbaar voor het goede resultaat.
We blijven natuurlijk bij u komen.
We bedanken u en uw vrouw en andere collega, we zien u vrijdag
Gildo en Rian
Liesbeth
Beste Ronald.
Mijn wonderspecialist, zoals ik je bij iedereen noem.
Tien jaar elke dag pijn, 's morgens om 5 uur op omdat ik niet meer kan slapen van de pijn in mijn been.
Alle trajecten in het ziekenhuis doorlopen, niets hielp.
Na 2 behandelingen van jou.
Pijnloos!! niet te geloven.
Héél héél héél hartelijk dank
Liesbeth
Agnes Toonstra
in 1980 werden er bij mij 2 herniaoperaties uitgevoerd met zeer slechte afloop;
Ik werd 1 jaar opgenomen in een revalidatiecentrum, maar zonder resultaat, door hevige pijn was ik tot niets meer in staat en heb ik toen 5 jaar plat moeten liggen met alle frustraties van dien.
Daarna heb ik het zo ver geschopt door vasthoudendheid om wee stapje voor stapje op de been te komen, weliswaar me de nodige pijnstilling, tot morfine oe en kon weer een stukje lopen (30 meter).
Ik heb alle trajecten van therapieën doorlopen, maar ik kwam niet verder en wed door de medici als uitbehandeld gezien.
Ook de pijn bestrijding durfde niets aan mijn rug te doen en achteraf maar goed ook. 31 jaar later vond ik Dr. Conger en wonder boven wonder was ik na 2 behandelingen van die jarenlange pijn, maar ook van de morfine af! Zelfs andere pijnmedicatie is zo goed als niet meer nodig en het lopen gaat steeds beter en de afstanden worden groter.
Wat ben ik dr. Conger dankbaar dat hij dit resultaat geboekt heeft, ik noem hem dan ook Ron met de gouden handjes!!
Toen ik de operatie onderging was ik 37 jaar en nu 70, dus daar light een heel traject tussen van hevige pijnen, frustraties, maar ook wanhoop, maar nu ik Ron gevonden heb is hij de enige die ik vertrouw;
Een mens de naar je luistert en je serieus neemt (die moet je met een lampje zoeken) en wete waar hij mee bezig is, want de mens met klachten staat bij heb op de eerste plaats.
Lieve Ron ik kan mijn dankbaarheid slecht onder woorden brengen en heb er alle vertrouwen in dat je mijn nekklachten die na een recent ongeluk ontstonden op zijn minst voor een groot deel in order krijgt!
Voor de mensen die dit lezen, kan ik alleen maar adviseren om bij hem in behandeling te gaan en fysiotherapeuten enz, vaarwel te zeggen, want jarenlange ervaring heeft mij laten ondervinden dat het allemaal geen zoden aan de dijk zet!
Voor alle patiënten:
Heel veel succes!
Een dankbare patiënt,
Agnes Toonstra

Kathleen K3
Dank je voor je hulp. Ik heb 5 diagnoses gehad bij fysio, dokter, ziekenhuis. Telkens was het iets anders en tegenstrijdig. Dankzij jou in 4 behandelingen goed geholpen.
Ik kan weer spelen met mijn zoontje van 2 jaar. En hij is ook weer blij dat hij een fitte mama heeft. Ben al vaker naar een chiropractor geweest maar nooit zo goed geholpen.
You´re the best!
Kathleen K3
Ingrun Buijs
Ik de dochter van Loes, heb na 3 behandelingen al erg veel baat bij jou behandelingen nog een paar keer en dan ben ik hopelijk helemaal pijn vrij.
Dank hiervoor
Ingrun Buijs
Loes Buijs Deventer
Beste Ronald.
Dank je voor alles, wat ben ik blij met jou. Na 15 jaar ben ik door jou van mijn pijn af.
Ik hoop dat je onze dochter Ingrun ook kunt helpen.
Alle reistijd was de moeite waard.
Hoop dat je er nog veel mensen baat zullen hebben met jou behandeling.
Nogmaals veel dank
Lieve groeten
Loes Buijs Deventer
Fam. Vossenpoel, Heemskerk
Ruim 10 jaar geleden begonnen de rugklachten van mijn vrouw dermate ernstige vormen aan te nemen, dat ingrijpen door de medische wetenschap noodzakelijk werd: in toenemende mate pijn in de onderrug, uitstraling naar de benen, constant buikpijn. Ze is overal geweest: fysio-therapeut, chiropractor, orthopeed, neuroloog, psycholoog, radioloog, chirurg, reumatoloog, revalidatiearts. En ze heeft alle mogelijke behandelingen ondergaan, al dan niet expertimenteel. Uiteindelijk moest de pijnpoli uitkomst bieden. Helaas. Niets hielp, omdat niemand wist wat de oorzaak van de pijn was.
3 jaar geleden werd het allemaal nog erger, omdat mijn vrouw toen een beroerte kreeg. Gelukkig is ze daar redelijk goed van hersteld, al zal ze nooit meer helemaal haar energie en concentratievermogen terug krijgen. Het vervelendste van die beroerte was nog wel dat het de rug- en bijkomende klachten alleen maar leek te verergeren: constante pijn, met zitten, lopen, liggen, staan.
Bij toeval kwamen we op de website van Dr Conger terecht en met stijgende verbazing lazen we over de fantastische resultaten. Het kon dus niet anders of we moesten wel een afspraak maken. Binnen vijf minuten was het Dr Conger duidelijk wat de problemen en, enorm belangrijk, wat de oorzaak ervan was. Ik kon niet geloven wat ik hoorde. De hele medische wetenschap weet na 10 jaar nog niet eens de symptomen te bestrijden en Dr Conger gaat na vijf minuten de oorzaak aanpakken. Na de eerste behandeling was mijn vrouw al van haar buikpijn af. En na de tweede behandeling voelde ze al duidelijk verschil in haar rugklachten. Morgen gaat ze voor de vijfde en mogelijk laatste behandeling. En dan op vakantie. Volgens Dr Conger de beste vakantie sinds jaren. En dat wordt het zeker.
Fam. Vossenpoel, Heemskerk
D.
Beste Dr. Conger,
Wat fijn dat ik bij u terecht heb mogen komen. Vorig jaar op dezelfde plek, na een herniaoperatie 2 jaar daarvoor, weer een hernia gekregen. Ditmaal nog veel groter.
Onlangs een nieuwe MRI laten maken. De hernia zit niet meer tegen de zenuw aan :-)!!
Ik ben ervan overtuigd dat u hier zeker een daadwerkelijke rol in heeft gespeeld waar ik heel blij mee ben!!
Ik geloof in uw theorie en blijf de oefeningen, ook tegen het littekenweefsel dagelijks doen. Het geeft verlichting, het voelt goed!
Nogmaals dank voor de behandeling en inzichten. Ik zal het ieder aanraden.
Groetjes, D.
Made on
Tilda