Nederlands
English
 
GEZONDHEID
Bekkenbodem verzakking
Bekkenbodem operaties werken heel vaak niet. Natuurlijk helpt het vaak voor een paar jaar, maar als de operatie mislukt, wat regelmatig gebeurd heb je nog meer problemen en de volgende stap is dan nog meer operaties. Operaties die steeds ingrijpender zijn en minder effectief dan de vorige. De chirurgische weg is vaak een lelijke , “neergaande” spiraal. Een weg die niet eens overwogen wordt ondanks de vele en vaak verwoestende bijwerkingen van de operatie inclusief (onherstelbare ) schade aan de zenuwen, chronische pijn, seksuele disfunctie , urine en zelfs fecale incontinentie, om er maar een paar te noemen. De nieuwste chirurgische fiasco is "mesh" operatie, waarbij de vagina wordt "versterkt" door het inbedden van polypropyleen mesh. Wat ze niet vertellen is dat het mesh een eigen manier van bewegen heeft. Het kan migreren in de vagina, waardoor seks onmogelijk wordt. De migratie met de vagina en het raken van kritieke organen kan ervoor zorgen dat het niet altijd verwijderd kan worden.

Als uw arts u aanspoort om mesh chirurgie te overwegen, ga je gewoon naar Google en zoek op "vaginale mesh chirurgie" of "mesh chirurgie problemen" en zie hoeveel advertenties je vindt van de advocaten. Dit moet je iets vertellen. De Food and Drug Administration heeft waarschuwingen over mesh uitgegeven, maar werd toen teruggeroepen door belangengroepen uit de markt, doordoor vallen ze terug op hun afgezaagde term, "Meer studies zijn nodig. "

Verzakking is ongemakkelijk, beangstigend, soms acuut pijnlijk,, vaak emotioneel verwoestend. Maar het is niet levensbedreigend. Neem de tijd en zorg ervoor dat u een zorgvuldige en gedegen beslissing neemt. Dr Conger heeft technieken ontwikkeld om de natuurlijke structuur van het bekken te herstellen - dus het herstellen van de natuurlijke ondersteunende structuur van de interne organen van dit gebied. Zelfs als u besluit om een operatie in dit gebied is het beter om dit te doen nadat je natuurlijke bekken evenwicht is hersteld. Het niet herstellen van deze balans is een van de belangrijkste redenen van postoperatieve herhaling van deze problemen.

Zorgen voor soepele spieren en gewrichten

Die bestand zijn tegen het stressvol leven, die wij dag in, dag uit, moeten verwerken!

Made on
Tilda