Nederlands
English
 
Conger Spier ziekten
Scoliose
Normaal bekken & wervelkolom
Scoliose door verkorte Conger Spier
Stop Scoliose Progression en vermijd ruggegraatsfusiechirurgie. Een boodschap van hoop - voor niet-chirurgische Scoliose behandeling.

Na een paar minuten besteed op internet sites, gewijd aan scoliose, kun je uiteindelijk een nogal depressief gevoel krijgen en overweldigd worden door de massa van tegenstrijdige en onwetenschappelijke informatie die er te vinden is. Het is geen wonder dat zo veel scoliose operaties plaatsvinden per jaar - wat je leest op internet ( ! echt de grootste bibliotheek ter wereld ), lijkt een operatie de enige optie. Echter, de werkelijke effectiviteit van een Harrington Rod operatie is anders.
"Eerste gemiddeld verlies van spinale correctie na de ingreep is 3.2 graden in het eerste jaar en 6,5 na twee jaar, met een voortdurend verlies van 1,0 graad per jaar. Het aantal graden neemt in het eerste en tweede jaar en daarna jaarlijks 50% af."
De Conger Spier kan maximaal 50kg druk uitoefenen op één kant van de wervelkolom . Dit is de reden dat zelfs Harrington staven niet altijd goed werken. Voordat u kiest voor deze extreme behandelmethoden neem contact op met de praktijk van Dr Conger voor een niet chirurgische evaluatie en advies.
Made on
Tilda