drupal statistics
leaflet_icon.png

Download direct onze folder

NoP_PDF_downlaod.png

ebook_icon.png

Ebook beschikbaar in onze praktijk

NoP_PDF_downlaod.png

pdf_icon.png

Lees onze blog

blog-icon.png

Bel voor een afspraak: 040 24 33 571 / 062 5174777

Een effectieve behandeling helpt u verder vooruit

E-Book:  De Mysteries van de Iliopsoas Spier

openbaar voor U

We zijn blij deze informatie aan u te verstrekken. Deze informatie is niet beschikbaar voor de meeste patiënten en wordt niet aan artsen of therapeuten geleerd. Dit is de belangrijkste reden dat deze informatie nodig is om uzelf en uw lichaam te beschermen tegen behandelingen, pijnstillers of meerdere operaties die u vaak niet helpen en u in feite kan schaden.

We hebben de eerste Ph.D. behaald in de iliopsoas spier in Europa en waarschijnlijk in de wereld behaald (bij een top universiteit en top orthopedisch chirurg van voetbalclub Real Madrid). Veel van de informatie in het boek komt uit deze Ph.D. Hoe zou het zijn als u en uw familie in staat zou zijn om deze informatie in een e-boek te kennen voordat u een therapeut, arts of operatie specialist wilt raadplegen?

Help ons om onderzoek(en) te verrichten naar deze en andere gerelateerde gebieden van het menselijk lichaam. We gaan door met onze zoektocht naar de beste behandelingsmethoden, zodat u en uw familie ouder kunnen worden zonder beperkingen bij uw bewegingen, minder pijn hebben en minder behandelingen nodig zijn of meerdere operaties die niet echt helpen.

Maakt u alstublieft een donatie ter ondersteuning van ons werk en om de hoge kosten van deze onderzoek(en) en het publiceren van deze informatie aan u, uw familie en kennissen. 

 preview_ebook.jpg

Vriendelijke groeten,

Dr. Yulia S. Suvorova, Ph.D. en Dr. Ronald E. Conger

 

Het spijt ons zeer maar dit boek is alleen verkrijgbaar in het engels. Als u de engelse taal lastig vindt te begrijpen adviseren wij u dit boek samen met een vriend of familielid te lezen die de engelse taal begrijpt.

Doneer en ontvang direct uw E-book.

U ontvangt uw Ebook direct na uw donatie

Doneer via vastgestelde bedragen of kies uw eigen bedrag.
Donatie wordt gedaan via Paypal of Creditcard

English donation, click here


Uw naam of naam van uw dierbare


 

Bepaal zelf uw donatiebedrag

Klik op doneren en u kunt uw eigen bedrag invoeren