leaflet_icon.png

Download direct onze folder

NoP_PDF_downlaod.png

ebook_icon.png

Download Ebook

NoP_PDF_downlaod.png

pdf_icon.png

Lees onze blog

blog-icon.png

Bel voor een afspraak: 040 24 33 571

Een effectieve behandeling helpt u verder vooruit

Ervaringen

Eindhoven, 11 augustus 2014

Beste Dr Conger,

Ik loop al 30 jaar rond met rugklachten en heb al veel chiropractors, manueel therapeuten en andere "bottenkrakers" versleten. Vaak kregen ze mijn rug niet los, vanwege de hoge spierspanningen, of doordat ze te ruw te werk gingen. Uw aanpak en techniek voelt zo professioneel aan dat ik me goed durf te ontspannen, waardoor u mijn gewrichten met gemak en zonder pijn loskrijgt.
Ik ben naar u toegekomen nadat ik door zelfdiagnose tot de conclusie was gekomen dat mijn ilio-psoas verkrampt was en mijn problemen veroorzaakte. Heel erg goed da u zich hebt gespecialiseerd in het behandelen van deze spier. Ik ben ervan overtuigd dat hij de oorzaak is van veel problemen.
Op het WK kogelstoten heb ik goud gewonnen en zonder uw behandelingen was dat zeker niet gelukt. Na behandelingen kon ik meteen weer trainen i.p.v met pijn thuiszitten.
Van al mijn behandelaars bent u duidelijk de beste!

Bedankt!
Stein Kuiper


 

26-5-2014

Beste Dr. Conger,

Wat fijn dat ik bij u terecht heb mogen komen. Vorig jaar op dezelfde plek, na een herniaoperatie 2 jaar daarvoor, weer een hernia gekregen. Ditmaal nog veel groter.
Onlangs een nieuwe MRI laten maken. De hernia zit niet meer tegen de zenuw aan :-)!!
Ik ben ervan overtuigd dat u hier zeker een daadwerkelijke rol in heeft gespeeld waar ik heel blij mee ben!!
Ik geloof in uw theorie en blijf de oefeningen, ook tegen het littekenweefsel dagelijks doen. Het geeft verlichting, het voelt goed!

Nogmaals dank voor de behandeling en inzichten. Ik zal het ieder aanraden.

Groetjes, D.


Ruim 10 jaar geleden begonnen de rugklachten van mijn vrouw dermate ernstige vormen aan te nemen, dat ingrijpen door de medische wetenschap noodzakelijk werd: in toenemende mate pijn in de onderrug, uitstraling naar de benen, constant buikpijn. Ze is overal geweest: fysio-therapeut, chiropractor, orthopeed, neuroloog, psycholoog, radioloog, chirurg, reumatoloog, revalidatiearts. En ze heeft alle mogelijke behandelingen ondergaan, al dan niet expertimenteel. Uiteindelijk moest de pijnpoli uitkomst bieden. Helaas. Niets hielp, omdat niemand wist wat de oorzaak van de pijn was.

3 jaar geleden werd het allemaal nog erger, omdat mijn vrouw toen een beroerte kreeg. Gelukkig is ze daar redelijk goed van hersteld, al zal ze nooit meer helemaal haar energie en concentratievermogen terug krijgen. Het vervelendste van die beroerte was nog wel dat het de rug- en bijkomende klachten alleen maar leek te verergeren: constante pijn, met zitten, lopen, liggen, staan.

Bij toeval kwamen we op de website van Dr Conger terecht en met stijgende verbazing lazen we over de fantastische resultaten. Het kon dus niet anders of we moesten wel een afspraak maken. Binnen vijf minuten was het Dr Conger duidelijk wat de problemen en, enorm belangrijk, wat de oorzaak ervan was. Ik kon niet geloven wat ik hoorde. De hele medische wetenschap weet na 10 jaar nog niet eens de symptomen te bestrijden en Dr Conger gaat na vijf minuten de oorzaak aanpakken. Na de eerste behandeling was mijn vrouw al van haar buikpijn af. En na de tweede behandeling voelde ze al duidelijk verschil in haar rugklachten. Morgen gaat ze voor de vijfde en mogelijk laatste behandeling. En dan op vakantie. Volgens Dr Conger de beste vakantie sinds jaren. En dat wordt het zeker.

Fam. Vossenpoel, Heemskerk
13/05/2014


Beste Ronald.

Dank je voor alles, wat ben ik blij met jou. Na 15 jaar ben ik door jou van mijn pijn af.
Ik hoop dat je onze dochter Ingrun ook kunt helpen.
Alle reistijd was de moeite waard.
Hoop dat je er nog veel mensen baat zullen hebben met jou behandeling.

Nogmaals veel dank
Lieve groeten
Loes Buijs Deventer


Ik de dochter van Loes, heb na 3 behandelingen al erg veel baat bij jou behandelingen nog een paar keer en dan ben ik hopelijk helemaal pijn vrij.

Dank hiervoor
Ingrun Buijs


Beste Ronald.

Mijn wonderspecialist, zoals ik je bij iedereen noem.
Tien jaar elke dag pijn, 's morgens om 5 uur op omdat ik niet meer kan slapen van de pijn in mijn been.
Alle trajecten in het ziekenhuis doorlopen, niets hielp.
Na 2 behandelingen van jou.
Pijnloos!! niet te geloven.
Héél héél héél hartelijk dank
Liesbeth


Brunssum

Ervaring bij Dr. Ron Conger:

in 1980 werden er bij mij 2 herniaoperaties uitgevoerd met zeer slechte afloop;
Ik werd 1 jaar opgenomen in een revalidatiecentrum, maar zonder resultaat, door hevige pijn was ik tot niets meer in staat en heb ik toen 5 jaar plat moeten liggen met alle frustraties van dien.
Daarna heb ik het zo ver geschopt door vasthoudendheid om wee stapje voor stapje op de been te komen, weliswaar me de nodige pijnstilling, tot morfine oe en kon weer een stukje lopen (30 meter).
Ik heb alle trajecten van therapieën doorlopen, maar ik kwam niet verder en wed door de medici als uitbehandeld gezien.
Ook de pijn bestrijding durfde niets aan mijn rug te doen en achteraf maar goed ook. 31 jaar later vond ik Dr. Conger en wonder boven wonder was ik na 2 behandelingen van die jarenlange pijn, maar ook van de morfine af! Zelfs andere pijnmedicatie is zo goed als niet meer nodig en het lopen gaat steeds beter en de afstanden worden groter.
Wat ben ik dr. Conger dankbaar dat hij dit resultaat geboekt heeft, ik noem hem dan ook Ron met de gouden handjes!!

Toen ik de operatie onderging was ik 37 jaar en nu 70, dus daar light een heel traject tussen van hevige pijnen, frustraties, maar ook wanhoop, maar nu ik Ron gevonden heb is hij de enige die ik vertrouw;
Een mens de naar je luistert en je serieus neemt (die moet je met een lampje zoeken) en wete waar hij mee bezig is, want de mens met klachten staat bij heb op de eerste plaats.
Lieve Ron ik kan mijn dankbaarheid slecht onder woorden brengen en heb er alle vertrouwen in dat je mijn nekklachten die na een recent ongeluk ontstonden op zijn minst voor een groot deel in order krijgt!

Voor de mensen die dit lezen, kan ik alleen maar adviseren om bij hem in behandeling te gaan en fysiotherapeuten enz, vaarwel te zeggen, want jarenlange ervaring heeft mij laten ondervinden dat het allemaal geen zoden aan de dijk zet!

Voor alle patiënten:
Heel veel succes!

Een dankbare patiënt,
Agnes Toonstra


Hallo
Dank je voor je hulp. Ik heb 5 diagnoses gehad bij fysio, dokter, ziekenhuis. Telkens was het iets anders en tegenstrijdig. Dankzij jou in 4 behandelingen goed geholpen.
Ik kan weer spelen met mijn zoontje van 2 jaar. En hij is ook weer blij dat hij een fitte mama heeft. Ben al vaker naar een chiropractor geweest maar nooit zo goed geholpen.
You´re the best!
Kathleen K3


Been Bespaard Door Specialist Conger (bij de andere was het al te laat)

Geachte Heer Conger
Mijn man heeft verschillende behandelingen gehad en met resultaat bij u.
Er zaten aders verstopt in zijn been en is onder behandeling bij Dr B (mmc Veldhoven). Na 3 behandelingen bij Specialist Conger was de doorbloeding al veel beter in zijn been: hij had weer een warme voet.
Wij waren heel blij.
Vandaag moesten we nog naar Dr. B, hij is vaatchirurg. Wij waren natuurlijk benieuwd naar dit resultaat van specialist Conger. En jawel Dr. B zei; de doorbloeding is veel beter.
Dus specialist Conger wij zijn u héél dankbaar voor het goede resultaat.
We blijven natuurlijk bij u komen.
We bedanken u en uw vrouw en andere collega, we zien u vrijdag
Gildo en Rian


 

Heb vanaf 1995 rugklachten, uiteindelijk een operatie gehad waarbij mijn l5 en s1 vast zijn gezet doormiddel van een spondylolisthesis. Is 2 jaar even goed gehaan daarna kwam de pijn weer terug in de onderrug na dag in dag uit daarna met oijn hebben te gelopen en de hele apotheek aan pijnstillers ghead te hebben, wat niet meer hielp, kwam ik op het eidnstation de prijnbestrijding. 2 Spuiten per jaar die per spuit hooguit 2 maanden hielpen. Voor de rest van de 8 maanden leven met pijn jaar in jaar uit. Tot is op een avond op internet bij rugspecialist Conger uit kwam. En dacht: baat het niet dan schaadt het niet, gelijk na de eerste behandeling 40% minder pijn en daana nog 5 behandelingen gehad. En nu zo goed als prijn vrij wat ik nu nog voel kan ik niet meer onder de pijn rekenen, is een nieuw gevoel wat ik niet ken.
rugspecialist Conger Bedankt
Eugene


Na enkele jaren onder behandeling bij diverse chiropractors, ben ik via de assistente van mijn huisarts in contact gekomen met rugspecialist Conger.
Hoewel ik een totaal versleten heup heb, ben ik door de behandeling van rugspecialist Conger praktisch pijnloos en is een heupoperatie niet nodig.
Mijn dank aan rugspecialist Conger.
Jan H. Lieshout


"Ik ben al vanaf begin april onder behandeling in een ziekenhuis in Amsterdam, omdat ik eind maart
een kop/staart botsing met de auto heb gahad waarbij mijn knie klem heeft gezeten.
Na plus minus 3 weken kreeg ik tintelingen in mijn bovenbeen en veel pijn in mijn lies
aan de voorkant. Na 3 orthopedische chirurgen en 2 neurologen bezocht te hebben kan ik alleen
maar heel veel zware pijnstillers slikken om zo de dagen, weken, maanden door te komen.
Zelfs fysiotherapie zagen het niet zitten om mij verder te behandelen want ik gin steeds
slechter lopen. Het maakte niet uit of ik lag, zit, stond de pijn was verschikkelijk en alle artsen
zeiden wij weten niet waar het vandaan kom, alleen maar pijnstillers maar geen oplossing.
Door mijn schoonzus Joze ben ik naar de afspraak die zij voor mij bij SpecialistConger op zaterdag 21/7/07
om 14:00 uur gemaakt had toch gegaan maar echt ik dacht natuurlijk weer een dokter die gaat vertellen
hopeloos!! Maar hij heeft mijn klachten doorgenomen en heeft mij plus minus 10 minuten
behandeld en toen ik van de behandelbank af kwam was mijn pijn weg, ongelofelijk
een wonder! Ik ben vandaag voor de 2e behandeling geweest en ben voor mijn gevoel genezen.
Ongeloofelijk je loopt 4 maanden te gillen van de pijn en nu door SpecialistConger is de pijn
geheel weg!
SpecialistConger Bedankt! Super! Veel succes.
vriendelijke groet Monique de B.
P.S. Zelfs de chirurg heb ik een folder gebracht!


Beste Rugspecialist Conger
In 2003 is bij mij een hernia geconstateerd. Ik heb veel behandelingen gehad in België, want in
Veldhoven (M.M.C.) praten ze van opereren. IN België heb ik vele spuiten in mijn rug gehad
(pijnbestrijding). Dan was ik weer even van de pijn af. Maar maanden later kwam de pijn
weer terug. In 2005 8dec ben ik in België geopereerd. Ze hebben de hernia weggehaald
tussen L4 en L5 en vastgezet. De uitstraling in mijn been was weg, dat was een goed teken,
maar in mijn rug bleef ik pijn houden. Toen weer terug naar de Fysio. Dat deed ook niets af.
Toen lazen we over Specialist Conger. Ik heb nu 3 behandelingen erop zitten en heb bijna geen pijn meer.
Ik dank U hiervoor. Cor B.


Vandaag 27 juli 2006 zou ik een arthrose operatie moeten ondergaan aan mijn linkerschouder.
SpecialistConger behandelde mijn schouders 2 maal en de operatie kon ik afzeggen. Mijn Rug pro Hemen
(n.a.v. ziekte can scheuermanu) Hoorden voor 't eerst in mijn leven vakkundig aangepakt / behandelt.
Ik ben 'n man gelukkiger dan te voor. Ik had alle vertrouwen in deze vakman.
Dank u wel SpecialistConger, Martin V.


Voor Specialist Conger
In 1989 ben ik zijwaarts aangereden en binnen een jaar daarna had ik een frontale botsing. Gevolg whiplash.
zo'n 14 jaar lang heb ik fysiotherapie gehad met wisselend resultaat. maar met mijn whiplash viel
redelijk mee te leven. Tot zo'n 3 jaar geleden. na een periode van overbelasting op mijn werk (basisonderwijs)
ging het helemaal verkeerd, hevige hoofdpijnen. Zo'n beedje iedere week migrane, pijn tussen mijn
schouderbladen, pijn in mijn nek en knieën, oorsuisen, duizeligheid, en dit zij nog niet eens al mijn klachten.
(soms kon ik bijna niet meer praten van de pijn in mijn nek, of zat ik misselijk van de pijn op de fiets)
Na maanden thuis zitten, Cranio sacrak therapie een revalidatieprogramma bij een revalidatie centrum en weer
fysiotherapie had ik wel geleerd veel beter naar mijn lichaam te luisteren, maar had ik nog zoveel pijn dat
ik maar maximaal 3 uur per dag belasbaar was en de rest van de tijd op de bank doorbracht.
Tot ik in de Volkskrant een advertentie over SpecialistConger zag! Nu, na zo'n 8 behandelingen, zijn van al mijn
klachten nog maar 2 over! Ongelovelijk! Ik weet zeker dat zonder Specialistconger's behandelingen, visie en adviezen,
mijn lever er heel anders uit zou zien. Er zijn zelfs momenten waarop ik helemaal geen pijn meer heb.
Niet alleen is mijn lever (suciaal en emotioneel) véél beter geworden, maar ook zijn nog verdere
problemen voorkomen. ( zo is de pijn in mijn knieën door beginnnede artrose door mijn scheefstand afgenemonen
in plaats van toegenomen). Alle lof voor SpecialistConger dus!
En voor wie dit leest, stuur iedereen met (ernstige) nek, of rugklachten naar Specialistconger!
Adrie B., van der P


Beste rugspecialist Conger
Na een 4 à 5 behandelingen ben ik ervan overtuigd dat u er zeker verstand van heeft. Het heeft bij mij goed gewerkt. Groetjes Dhr K.


Jarenlang last gehad van mijn rug bijna al die jaren therapie gehad, alles hielp maar even,
na 6 keer SpecialistConger te gaan ben ik genezen. Ik was 8 cm schuin bekkenverschil 8cm. Na de 2e behandeling was ik
al recht. Voor mij nooit geen andere therapie meer! Geweldig hij is goed!
Bedankt SpecialistConger ik hoop dat hij in Nederland blijft
Elly De W.


Zo'n 8,5 jaar ben ik al rugpatiënt, terwijl ik pas 29 ben. Ik ben in 3 ziekenhuizen onderzocht, alleen zeiden ze
niks aan te kunnen doen. Alleen therapie. Deze heb ik natuurlijk gevolgd op advies van deze "doktoren".
Alleen zonder resultaat. Tussentijds ben ik van werk veranderd van wege deze klachten en heb ik diverse
malen thuis gezeten toen hoorde ik van Specialist Conger. Hij toonde een verschil van! 10cm aan in min heupen.
Na 3 behandelingen was bijna alles eruit. (verschil was nog 1 a 2 centimeter) Met tussen pauzes van 8 weken ben ik geheel vaak pijn vrij. ik voel me weer 29! Ik weet dat alles goed komt!
Bedankt voor jouw vakmanschap!


Lieve rugspecialist conger,
Bij dezen laat ik u weten hoe groot mijn bewondering is voor u als specialist en als mens.
Als ik terugkijk op mijn leven en vergelijkingen maak met de artsen, specialisten en therapeuten die ik de
afgelopen jaren heb ontmoet constateer ik dat er heel veel mis is in de
reguliere gezondheidszorg, en het tijd wordt dat de natuurlijke geneeswijze tot ieder mens door gaat dringen.
Dat het kaf van het koren gescheiden wordt en de reguliere- en natuurlijke geneeskunde hand in hand gaan.
Dit alles kan zoveel pijn en verdriet verminderen.Zo'n 4 jaar geleden kreeeg ik plotseling hevige pijn aan mijn rechter voet. De pijn was ondraaglijk. In eerste instantie denk je'het gaat wel weer over'maar niets was minder waar. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Verdere details wil ik u besparen. Niets hielp totdat ik bij u
(via een hele bijzondere weg) terecht kwam.Na de eerste behandeling was de pijn uit mijn voet verdwenen. Ik wist niet wat me overkwam toen ik de ochtend erna opstond en mijn voet plat op de vloer kon zetten.
Een hele tijd heb ik rond gelopen in mijn huis, vol verbazing, dat ik gewoon weer kon lopen. De tranen stroomde
over mijn gezicht. Nu, terwijl ik dit schrijf, heb ik 4 behandelingen bij u gehad. Mijn lichaam is gecorrigeer maar moet nog wel wennen aan de nieuwe situatie.De pijn in mijn voet heb ik niet meer gevoeld, hoewel ik de voet nog wel voel vanwege het oprekken van de spieren.Heel, heel dankbaar ben ik dat ik op deze natuurlijke manier mag genezen. Dat ik mijn voet kan behouden zoals hij was, en de zenuw niet weg hoef te laten spuiten.
Mijn linkervoet functioneert sinds 1990 door een medische misser veel minder. Hierdoor is alles ontstaan.Door de grote kennis, en wijsheid van de 'chiropractie' die u bezit, specialist Conger, en niemand die u kan afnemen! Ben ik verlost van een immers verschrikkelijke pijn.Ik ben u zo dankbaar en hoop dat u nog veel mensen mag genezen. Als ik zie met welke gedrevenheid, passie en liefde u uw werk doet, zie ik een enorm bijzonder en speciaal 'MENS'. Ik wens u al het goede en groet u in liefde,
Tonny L.
27 juli 2007


Beste rugspecialist Conger,
Lans deze weg wil ik rugspecialist Conger heel hartelijk bedanken met het goede resultaat en de prettige benadering.
Een jaar ben ik bezig geweest om van mijn rugklachten en scheefstand af te komen. Ik ging om de 4 weken door
mijn rug en was dan weer weken bezig om op de been te komen.
Ik ben begonnen bij een fysiotherapeut, Osteopaat en een Chiropractor. Via de huisarts ben ik terecht gekomen in een revalidatiecentrum. Ik werd daar behandeld door een fysiotherapeut, ergotherapeut, maatschappelijk werk en psycholoog. Daar geven ze aan dat ik nog regelmatig door mijn rug zou gaan en ook dat ik moest leren de pijn en scheefstand in mijn rug te accepteren. Toen ik via een kennis de website zag van rugspecialist Conger, had ik meteen het gevoel dat hij mij kon helpen. Maar zou het nu echt de juiste behandeling zijn? Na 1 behandeling was mij scheefstand al verbeterd. Nu na 7 behandelingen bij rugspecialist Conger loop ik helemaal recht en heb ik bijna geen rugklachten meer. Ik kan weer genieten van de dagelijkse dingen. Als mensen vragen hoe ik van de rugproblemen ben af gekomen, zal ik ze zeker naar U doorverwijzen.
Ook ga ik nog tijdschriften benaderen om U behandeling aan te prijzen. Nog heel hartelijk bedankt.
Hartelijke groeten, Jeanne van T.


Begin vorig jaar kreeg ik veel last van mijn schouder, ging naar de huisarts en die constateerde dat ik een
slijmbeurs ontsteking had. Na die niet te helpen medicijnen kreeg ik tot 2x toe een injectie in mijn schouder, dat
hiepl echter niet zodat ik bij de specialist in het ziekenhuis kwam daar had ik weer tot 2x toe een injectie
gekregen zonder er baat bij te hebben. er werd voorgesteld om te opereren. op dat moment (net op tijd) hoorde ik
van een kennis over de praktijken van Specialist Conger.Ik kwam bij hem, onderzocht mij en zei dat ik geen slijmbeurs ontsteking had maar dat mijn bekken scheef stonden. na 8 a 9 behandelingen was i geheel genezen. Nu ruim een jaar later heb ik nog steed nergens last van. SpecialistConger bedankt en ik weet zeker dat U nog veel mensen kunt helpen. Groetjes Tonnie


Best, 10 november 2007-11-09

Beste specialist Conger,

Als professioneel honkbalspeler voor de Cincinnati Reds in de USA
en lid van het Olympisch honkbalteam voor Nederland heb ik afgelopen seizoen erg veel hinder ondervonden van
een enkelblessure.Alhoewel ik bij diverse fysiotherapeuten in behandeling ben geweest, is het probleem nooit echt opgelost en bleef ik hinder ervaren tijdens het sporten. Via aanbeveling ben ik bij u gekomen en na 3 behandelingen van u kan ik nu stellen dat mijn enkel weer als vanouds functioneert en ik in staat ben
weer voor de 100% te trainen en te spelen.Ik ben u daar erg dankbaar voor en wilde u dit graag laten weten.
Met vriendelijke groet:Alesander S
Pitcher van de Cincinnati Reds.


Hello mister Conger/ hello Ron,

Less than a year ago, I couldn't imagine that I would stand on the top of europe in Zwitserland.
Here I stand on the height of 3,6 kilometers (11.812 feet) on the Jungfrau.
In december 2013 de result of research in the hospital was 2 neck hernia's and a worn vertebra.
I had endless sleepness night for weeks and stopped my sportactivities immediately. According to the surgion immediate medical intervention was necessay. But only one hernia could be corrected. In my opinion no option, indeed would it relief me from all my complaints?
The surgion could not give any garantees. Which made me decide to deepen in other options.
Then I found you!!! After 5 treatments I slowly started hiking and biking again. 2 months later I already did cardiotraining again and at this moment I'm almost back to the level I was accustomed. I easily cycle 60 kilometers in distance and I can hike 25 kilometers in 4 hours.
I'm aware of the fact that I have to change my lifestyle more or less, but (als you say) "I've my life back again"!!!! This is all due to you.....

Thank YOU! Herman Otte


 

Ruim 3 jaar geleden raakte mijn voet bekneld tussen een rijdende stoomtrein en het perron.
Toen mijn voet na ca 1,5 minuut weer bevrijd was had ik geen gevoel of kracht meer in mijn been.
Na 1 dag kwam er wat kracht terug, maar bleef een stuk lopen van de bank naar de keukene een hele reis..
Op dat moment waren onze kindjes net 4 en 2. Hulp kreeg ik niet, want ik had immers een gezonde man(die 6 dagen werkte!) aldus de gemeente.
Toen begon ik aan een lange reis door de medische wereld. Ik bezocht diverse fysiotherapeuten, ging 3 maanden naar een revalidatiecentrum, bezocht cranio-sacraaltherapeuten, osteopaat en ook diverse soorten alternatieve therapie, zoals accupunctuur. Maar niemand kon me helpen en ik moest mijn leven in een rolstoel gaan accepteren. Na bijna 3 jaar hoorde ik iets over een wonderarts voor ruggen en heupen en maakte een afspraak.
Ik werd meteen vriendelijk en professioneel geholpen en er kwam weer hoop. Dhr. Conger constateerde dat ik ruim 10 cm scheef stond en zette mijn heupen recht. Na de 2e behandeling liep ik al niet meer met krukken!!
En inmiddels na 10 behandelingen heb ik al 2,5 km zelfstandig gelopen, gerend en zelfs al met mijn kindjes geschaatst. Alleen al het feit dat ik mijn kinderen weer een hand kan geven of naar ze toe kan komen als er wat is, heeft me zo gelukkig gemaakt en ben Dhr. Conger en zijn lieve vriendelijke assistentes eeuwig dankbaar!
Ze hebben mij en mijn gezinnetje weer ons leventje terug gegeven. Dat is in woorden niet uit te leggen

Anne Mulders


Stein,

Beste specialist Conger,

Uzelf en uw assistente hebben mij al na mijn eerste bezoek gevraagd om iets in uw boek te schijven over mijn ervaringen.

Het heeft even geduurd omdat ik eigenlijk nog steede met de angst in mijn achterhoofd loop dat 'de oude pijn' zoals ik ze omschrijf weer terug komt.

ongeveer 4 weken gelden las ik via een link op facebook waar mijn man mij op wees voor het eerst over de iliopsoas en spiergewrichtologie.

Dit verhaal paste bij mijn klachten die ik al meer dan drie jaar heb, hevige pijn in mijn onderrug, nek en vaak hoofdpijn. Lopen ging moeizaam, zelfs met behulp van een stok of rollator leek het meer op voortslepen dan lopen. Ik nam de nodige morfine tabletten om het enigzis dragelijk te houden. Als ik niet zo'n lieve man en kinderen gehad zou hebben, had ik niet zelfstandig kunnen blijven worden maar was mijn lot waarschijnlijk een verzorgingshuis geworden. En dat al op 44 jarige leeftijd. Dit alles zorgde ervoor dat ik 100% afgekeurd werd voor mijn werk dat ik met hart en ziel deed.

De regulier medische wereld en ook allerlei therapeuten en psychologen wisten niet wat ze met mij aan moesten. Ze konden geen logische verklaring voor mijn klachten vinden. Hun conclusie: "er was met mij iets geestelijk niet in orde!"

Ik heb dit nooit kunnen accepteren, ik ben niet gek was wat ik altijd dacht, ik weet toch wat ik voel, en is in mijn lijf wel degelijk iets mis!!!!!

Sceptisch maar ook hoopvol kwam ik de eerste keer bij u.

Ik zie nog steeds voor me hoe ik u spontaan na mijn eerste behandeling om de nek vloog, overspoelt door allerlei emoties en dankbaarheid want ik kon gewoon lopen en had geen "oude pijn" meer.

Mijn naaste omgeving kon het eerst ook niet geloven maar ze zien gelukkig dat het beter met me gaat.

Ik ben er nog niet; Mijn hele lijf moet weer langzaam normaal gaan functioneren en ook de morfine moet ik langzaam afbouwen. Maar dat maakt me allemaal niet uit. Ik volg alle adviezen en oefeningen die u mij meegeeft op omdat ik er alle vertrouwen in heb dat het met mij weer goed gaat komen.

Dankjewel specialist Ron dat u mij en mijn gezin ons leven terug gaf.

Yvonne Bejas


Bekende Patiënt ervaringen

timofeeff.jpg

chipz.jpg

goertz.jpg

heinze.jpg

kathleen.jpg

kuypers.jpg

pol.jpg

ruiter kees.jpg

smit.jpg

verschuren.jpg

duijnhoven.png

 

Mel Gibson's ervaring met Spier-gewrichtologie

 

Bekijk de originele ervaringen met foto's

Ervaringen

Bedankt
Dat je me van de pijn afgeholpen hebt in mijn rug.
1e plaats open europeeskampioenschap in Belgie.
op naar Las Vegas
Groetjes Amber G.



Beste Ronald,
wat fijn dat je weer terug bent.
we hebben het erover gehad om naar je praktijk in Ierland te komen, maar dat is niet meer nodig.
Had na de bevalling veel last van m'n rug met uitstraling in het been, ben na veel twijfelen naar 'n collega van je
geweest, maar hij kon de pijn niet wegnemen het werd alleen maar erger.
Ik ben net behadeld en voel nu al verbetering en minder pijn.
Ik weet heel zeker JIJ BENT DE BESTE!!

Nelleke van de V
PS Dino denkt er net zo over.


-Beste Specialist Conger, ik heb 8 maanden bij 4 verschillende
chiropractor's gelopen en geen van alle konden mij helpen
nu na 4keer is bij mij zoveel vooruitgang geboekt dat ik zelf
het gevoel heb of het genezen is. Hartelijk bedankt hiervoor!
Peter


Beste Ron!
Ik vergelijk jou met een groeibriljant ook jij als specialist bent
briljant en groeit maar door.
Bart


Geachte heer Conger,
Mijn moeder had veel oijn onder in haar rug. Na val van trap,
en een nieuwe knie liep ze ook wat krom.
Na enkele behandelingen loopt ze beter, wat rechter en haar
pijn wordt steeds minder!

MW B.


Hiermee wil ik rugspecialist Conger van harte bedanken.
Als iemand verstand heeft van 't behandelen van lage rugpijnen
en heupklachten, dan is hij 't wel.
Hiermee kan ik weer verder. Ik ben een groot voetbalfanaat en ik
wil nog graag vele jaren voetballen.
Na 4 maal behandelen kan ik weer vooruit.
Bedankt en heel veel succes verder.
Wim v.d. L. Best vooruit


Beste Ronald,
Bedankt voor de snelle en goede behandelingen.
Slechts na 2 behandelingen weer helemaal perfect.
Had al eerder 30 behandelingen vam jou collega's gehad zonder resultaat.
Wim W.


-Vorige maand kon ik nog nauwelijks mijn sokken aantrekken.
ondankts 10 chiropractische consulten in Weert aan de lage rug.
Nu, na 4 behandelingen door rugspecialist Conger, ben ik bijna pijn vrij.
ook de knie klachten zijn vrijwel verdwenen.
rugspecialist Conger, ik wil u hartelijk danken voor de kennis en wijsheid
en de warme ontvangsten. Nog even volhouden voor mij en goed oefenen,
ik heb er vertrouwen in!
Vriendelijke groet, Wenda (35jaar)


Hele fijne kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar!
en ..... ik heb nog nooit zo'n geweldige chiropractor gehad!!!
Bedankt voor alles wat u gedaan heeft.
Groetjes Titia de H.-K.


Ik ben blij dat ik Ron heb leren kennen, zelf heb ik een gezondheidscentrum
in Holland. Al jaren stuur ik klanten van mij naar Ron voor rug problemen,
als ik zie dat de wervelkolom niet in orde is of scheef staat.
Ron heeft mij ook behandeld en daarom weet ik dat het een vakman is en weet
waar hij mee bezig is. Gewoon een top rugspecialist! Ron bedankt dat je mij geholpen
hebt en ik hoop dat ik nog lang klanten naar jou toe kan sturen.
Heel heel hartelijk bedankt!
Piet van L.


Nekklachten ( whiplash)
Nekklachten opgelopen in het zwembad door stoer doen van een ander. Ik stond
te praten met mijn rug naar de betreffende persoon.
zonder aanleidng sprong hij in mijn rug en greep mij bij mijn hoofd, met de
bedoeling mij onder water te duwen. Door mijn reactie op deze onverwchte aanval
verzette ik mij hevig. Juist door mijn verzet en zijn nogal lomp en zwaar lichaam,
is deze blessure een feit geworden. Deze ellende is begonnen februari 1987.
Ik zal in het kort omschrijven wat ik gedaan heb om er vanaf te komen:
Allereerst nadat het was gebeurd heb ik ongeveer 14 dagen in de ziektewet gezeten.
Er trad geen verbetering op. Toen ben ik door de huisarts naar de fysiotherapeut verwezen.
Deze behandelingen heb ik twee keer 8 behandelingen gedaan in plusminus 1 jaar tijd.
Toen manuele therapie. Daarna acupunctuur twee volledige behandelingen van 8 keer
(gedeeltelijk zelf betaald) Diversen injecties in het achterhoofd op de pijlijke plek (huisarts)
Van aller handen pijstillende tabletten, capsules en verder alles wat maar een pijn stillende
functie had kon hebben. Röntgen foto's gemaakt: niets gevonden. Osteopathie verschillende
behandelingen, ongeveer twaalf keer, zelf betaald. Nekkraag gekocht, zelf betaald.
Weinig gedragen want deze werd weer afgeraden. Zes keer bij dokter(?) in Geldrop geweest.
deze werkte met zijn duim en een soort rubberen dop? (ongelofelijk dar ik daar ben ingestrapt)
Zelf betaalt. Toen iets gelezen over zelfhypnose om pijn te verdrijven, viermaal geweest
het was niet mogelijk om onder hypnose te komen. Zelf betaalt. Verder alle soorten van
alternatieve geneeswijzen geprobeerd zonder resultaat alleen het portemonee leger.
Toen naar de huisarts voor een verwijzing naar de orthopeed. Deze dat aan een nekhernia
en liet een M.R.I. maken. daaruit kwam naar voren dat ik een speling heb tussen de zesde
en de zevende nekwervel. een arts verwees mij door naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen.
Daar heb ik gesproken met een specialist. Daar kwam eigenlijk het zelfde uit als wat de
Orthopeden mij vertelden. Er werd niets aangedaan. Toen een verwijskaart gevraagd voor
pijnbestrijding in Geldrop. Deze arts werkt met inhecties op de te behandelde plaatsen.
Dit heeft zondermeer een gedeelte goed geholpen. Maar nu zit de pijn naar mijn mening te hoog
in mijn hoofd dat een injectie misschien wel gevaarlijker zou kunnen zijn. Weer terug naar
de orthopeed. Ditmaal een botscan. ook weer zonder resultaat. De orthopeed schreef een brief
naar de neuroloog. We wachten weer af. Zelf gesprek aangevraagd met een ARBO Arts of die
mij nog konden adviseren, resultaat: de man zei; mee leren leven en niet zeuren want er is
niets maar aan te doen na al die jaren. De neuroloog kon helaas niets doen, hij raadt
Cesar therapie aan. Therapie houdt in thuis oefeningen doen en NIET STOPPEN met sporten,
fitness, wat ik al lang doe. Naar de chiropractie zaterdag . Eerste behandeling gehad,
vreemd maar toch goed gevoel. Het is onverstelbaar maar wat ik na ZES behandelingen meemaak is
voor mij onbegrijpelijk. Ik heb duidelijk het gevoel dat mijn pijn voor 80% over is. Het blijft
voolopig nog wel een zwakke plek wat natuurlijk zijn tijd nodig heeft om volledig te genezen.
Daarom blijk ik wel een paar keer per jaar rugspecialist Conger bezoeken voor onderhouds behandelingen.
Zeg maar recht zetten van alle gewrichten. Ik wil nog benadrukken dat de volgende zin geen
reclame stunt is maar een harde feit!!!
Ronald E Conger D.C. wil ik via deze weg wel heel hartelijk bedanken dat ik gewoon weer mijn
leven kan voort zetten
John van der M.


Na een lange ziekte historie ben ik dankzij Ron weer op de rit. heb je last
van complexe klachten? dan zou het antwoord kunnen zitten in de Iliopsoas
Het werkte voor mij en ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt om me door Ron
te laten behandelen. Ik raad iedereen aan de folder te lezen. herkent men zich
daarin, dan is een afspraak met Ron zeker aan te raden.
Gert S.


Beste Specialist Conger,
Na jaren van rugpijn, vermoedheid en gebogen gelopen te hebben, ben ik nu weer
een fit iemand en loop ik weer heerlijk en recht!
Geweldig en wat er dan allemaal met je gebeurt! Ik Had en heb er veel baat bij!
Bedankt bedankt Specialist Conger, en ook de assistente Ellen. Vele complimenten voor
jullie!
Hartelijk dank en vriendelijke groeten:
Sylva V.


Beste Specialist R. Conger.
Vele jaren met pijn in rug en heupen rondgelopen! Na drie behandelingen van
rugspecialist Conger zo goed als herstelt! Ik kan weer heel veel doen, en heb nergens last van.
Laat het hopen dat het zo blijft!
Dank voor uw behandeling en tot ziens!
Mevr. C.v/d H.


Beste rugspecialist Conger,
Mijn moeder heeft alle specialisten zowat gehad maar nergens baat bij.
Jij bent tot nut oe een wonder, ze kwam hier krom binnen en nu na 5 behandelingen
gaat het stukken beter. Mijn complimenten hiervoor!
Marianne A.


Beste Specialist Conger,
Heel erg bedankt voor alles. Zonder U zou ik onder het mes hebben gemoeten.

Miranda v/d W.


Beste Ron
Na 22 jaar kan ik nu eindelijk schoenen kopen die ik leuk vind, en is een

dankje Anja R.


Nadat ik door mijn vriend naar binnen ben gedragen. omdat ik helemaal niet
meer kon lopen, heb ik me laten behandelen door Ron.
Ik vind het een wonder dat ik me na 1 behandeling weer beter voel als nooit
te voren. Ik kan weer lopen voel helemaal geen pijn meer!
Mijn waardering en grote complimenten voor Ron.
Eric P.


Ik ben dolblij dat Ron weer terug is. Hij kan mij van de medicijnen afhouden!
Ik ga nu vrijwel pijnloos door het leven. Dat krijgen anderen niet voor elkaar.
Blijf A.U.B. in Nederland!
Anoniempje.


Geachte Specialist Conger,
Hierbij wil ik mijn dank uitspreken voor de behandelingen van mijn rug.
Wat U in korte tijd berijkt heeft, hebben anderen in lange tijd niet voor mij
kunnen doen. Deze dank is hier voor ook heel groot. Ik ben zo goed als pijn vrij
en kan redelijk lopen.
Onze hartelijke dank, Fam v/d M.


Beste Ron,
Na 2 jaar pijn lijden en alle doktoren, neurologen en fisio therapeuten, had ik
absoluut geen hoop meer, omdat ik niet kon lopen (10 a 20 meter met veel pijn)
kwam ik via m'n vrienden bij U, en na 4 behandelingen ben ik aan het lopen gegaan.
Ik dank u hier duizend maal voor!! Ik wil nog zo veel met m'n leven en kinderen en
kleinkinderen, en nu kan ik weer vooruit. Ik ben 60 jaar maar voel me weer 40 jaar

Peter M.


Specialist Conger.
Je behandelingen doen wonderen!!! Hoe meer des te beter.


Beste Specialist Conger
Na 4 a 5 behandelingen ben ik er van overtuigd dat ur er zeker verstand van heeft.
Het heeft bij mij goed gewerkt.
Groetjes DHR K. (champion rallyracer auto Netherlands)


Gezellig zinvol en heel goed geholpen door Marijke en Ron.
Bedankt en tot gauw.


Ik heb 20 jaar last gehad van mijn rug na 2 behandelingen heb ik geen pijn meer,
en kan ik weer goed slapen. Ik voel me er heel goed bij met deze aanpak.
Met vriendelijke groeten H.J. C.


Beste Rugspecialist Conger!
Nadat ik vrijwel alle chiropraktoren in heel Nederland en België gehad heb ben ik
toevallig bij U terecht gekomen!! Ik heb overwogen om naar Ierland te komen,
maar dat was op het nippertje niet meer nodig. Momenteel ben ik voor het eerst in mijn
leven klachtvrij!!! GEWELDIG!!! Maar ja, je bent uiteindelijk ook heel sympathiek dat
scheelt ook! Je bent natuurlijk de beste. In ieder geval zou je bijna ???? Kunnen worden!!!
Hartelijk dank en tot de volgende keer. Patiënt wil graag anoniem blijven, een trouwe fan!!!


rugspecialist Conger,
Ik had last van reuma sinds mijn 10e jaar. En last van lage rugpijn, sinds 30 jaar.
Doorgaans alles geprobeerd en tevergeefs. Ja hoor, rugspecialist Conger heeft geconstateerd dat ik
arthrose heb en mij 'n behandeling voor geschreven met een glucosamine. sinds 5 dagen
heb ik ( geslapen en sta ik zonder pijn op) geen tot weinig klachten meer. Ik ben
herboren als het waren! Specialist Conger...(pracht parel) van een Arts. Dank U... Süleyman Y.


Dear mister conger,and all sweet people that will read this letter.
Langs deze weg wil ik U laten weten dat wonderen nog bestaan. Vier jaar gelden werd ik
plotseling geconfronteerd met een gevige ppijn in mijn voet. In al die jaren heb ik de
nodige artsen bezocht. Maar niets hielp. Ik leefde op pijnstillers. Het enige wat mij nog
reste was naar de pijn poli gaan om de zenuw weg te laten spuiten.
Via een kennis kwam ik toevallig (toeval bestaat niet, het valt je toe) op de juiste tijd
in contact met een chiropractor in Duitsland. Mijn kennis vroeg mij haar hier naar toe
te brengen want haar chauffeur was ziek. Hij had een zenuw weg laten spuiten. Alles was
mislukt en hij had zelfs zoveel pijn dat het onmogelijk was om te rijden.
De dokter in Duitsland zag on middellijk dat er iets niet goed was. Hoewel ik kwam met en
voor mijn kennis nam hij de tijd mijn verhaal aan te horen. Hij adviseerde mij om direct
naar een chiropractor te gaan. Diezelfde aanvond zat ik op de bank en voelde totaal geen
pijn aan mijn voet. Een teken vanuit de Hemel te mogen weten wat mij te doen stond.
De nodige jaren geleden gaf mijn zus me een krantenartikel over Specialist Conger. Wat ik er mee
moest wist ik toen niet maar mijn beschermeingel keek vooruit. Ik heb het bericht altijd
bewaart. Voor mij was het meteen duidelijk dat ik naar SpecialistConger moest. Na de eerste behandeling
was de oijn in mijn voet verdwenen. En voor het eerst wist ik wat er werkelijk aan de hand was.
Ik voelde mijn voet nog wel maar dit komt door het oprekken van de spieren. Pijn is heel iets anders.
De grote wijsheid en kennis van natuurlijke geneeswijze "chiropractie" en de universele
liefde SpecialistConger uitstraald maakt wat hij is. Hij geeft mij het vertrouwen door middel van
zijn (gouden) handen te genezen. Ik ben dankbaar dat onze paden elkaar hebben gekruist!
Mijn dank is groot. Ik dank U voor al het goede. SpecialistConger. May GOD bless you.
Tonny L.


Bavel Breda
Beste lieve rugspecialist Conger
Ik ben uw zeer dankbaar voor uw behandeling van mijn rug door uw werkwijze ben ik na 15 jaar veel pijn te hebben gehad van van mijn pijn en klachten af. Daar waar andere Medici al die jaren voor mij niets of weinig konden betekenen heeft uw mij wel kunnen helpen. Ik kan uw behandelwijze van harte aan bevelen voor andere met vergelijkbare klachten. Uw bent als een geschenk uit de hemel voor mij (zoals weleens zo mooi word gezegd)
Met Hartelijke groet.
Corry O